Bt Yuns Business Parfum: Ce trebuie să știți

Parfum: Ce trebuie să știți

În ultimii douăzeci și cinci de ani, parfumurile au fost clasificate în cinci familii principale:
floral, oriental, lemnos, proaspăt și fougère. Multe parfumuri masculine aparțin familiei „fougère”, adică „ferigă” în franceză. Parfumurile proaspete includ citrice și „verde”. Parfumurile gourmande sunt cele cu factorul „eat-me”, cu note care pot include ciocolată, vanilie sau alte substanțe comestibile.

Plantele sunt principalele surse de esente de parfum organice sau naturale, si includ flori, rasina si chiar radacini si bulbi. Unele surse nu mai sunt folosite pentru că parfum arabesc barbati specia este pe cale de dispariție (cum ar fi lemnul de santal) sau din cauza cruzimii față de animale (zibetă, ulei de mosc, chihlimbar).

Compușii sintetici sunt folosiți în mod obișnuit în parfumuri astăzi, în unele cazuri pentru că sunt mai ieftini, dar și pentru că chimiștii au creat parfumuri care nu se găsesc în natură.
Uleiurile esențiale sunt distilate din plante în loc să fie extrase prin dizolvare în alcool sau prin alte procese chimice.

Depozitarea parfumului este importantă dacă vrei să reziste. Căldura, lumina și aerul provoacă degenerarea parfumurilor. Temperaturile ideale sunt sub 10 grade Celsius. Sticlele cu pulverizare sunt cele mai bune, deoarece previn expunerea la aer de fiecare dată când capacul se desprinde de pe flacon.

Parfumurile, în special cele cu concentrații mai mari de compuși aromatici, pot declanșa alergii, crize de astm și erupții cutanate. Deoarece ingredientele parfumurilor sunt secrete îndeaproape, industria a fost subreglementată, dar i se cere din ce în ce mai mult să respecte regulile de reglementare. Dacă aveți îndoieli, opriți și comutați.

Înțelegerea parfumului vă ajută să potriviți mirosul cu scenariul. Un parfum concentrat cu note orientale amețitoare este pentru seară, o apă de toaletă proaspătă, verde, ideală pentru utilizarea zilnică. Regula numărul unu în utilizarea parfumului este că mai puțin înseamnă mai mult. Castanul vechi despre pulverizarea parfumului în aer și apoi mersul prin ceață nu este o idee atât de rea. Dacă toată încăperea miroase a tine, ai exagerat și probabil că treci din nas pe oameni. Doar cantitatea potrivită sugerează o persoană cu eleganță, gust și feminitate sofisticată.

JL Carter Marketing, LLC operează o afacere de familie situată în Rego Park, New York, care oferă coșuri cadou corporative, coșuri cadou pentru sugari/bebeluși, coșuri cadou spa, coșuri cadou de sărbători pentru toate ocaziile și multe altele, precum și parfumuri de marcă pentru bărbați și femei – parfum, colonie, after shave și seturi cadou de parfum.