Bt Yuns Business Miezul tezei tale ar trebui să fie argumentul tău.

Miezul tezei tale ar trebui să fie argumentul tău.

A Guide to Getting Your Thesis Edited in Australia - The Expert Editor

Un argument, în acest sens, nu înseamnă o dispută sau o declarație de puncte de vedere nesusținută. Înseamnă o perspectivă bine argumentată asupra subiectului tău, susținută de logică sau dovezi, prezentată corect.

Nu e părerea ta, strigă tot barul. Nu este un camion plin de dovezi, aruncat în poala bietului tău cititor. Nu este un joc de dezbatere sau o procedură legală, în care prezentați doar faptele care vă ajută. Nu este un exercițiu de relații publice, în care învârti totul pentru a se potrivi cu o noțiune preconcepută.

Nu este niciunul dintre acestea. Mai degrabă, este punctul tău de cuprins disertatie model vedere distinctiv și concluziile tale, susținute de argumente logice și susținute de dovezile pe care le-ai adunat, toate acestea prezentate sincer, fără părtinire. Acest punct de vedere argumentat – acest argument – ​​este teza dumneavoastră.

Definiție: Un argument este perspectiva dumneavoastră motivată asupra subiectului principal al lucrării dumneavoastră, susținută de logică sau dovezi, toate prezentate corect. Argumentul principal al unei cărți sau al unei lucrări este numit și „teza” acesteia.

O teză (argument) este punctul tău de vedere asupra subiectului și fiecare teză (lucrare) ar trebui să aibă una. Este posibil să aveți, de asemenea, câteva argumente secundare în lucrarea dvs., care acoperă puncte subsidiare. Dar deocamdată, să ne concentrăm pe dezvoltarea argumentului principal.

Argumentul tău principal ar trebui să fie scurt și clar. Indiferent cât de complicată și subtilă ar fi lucrarea dvs. generală, argumentul dvs. ar trebui să fie exprimat într-un limbaj clar și clar.

Atât discuția, cât și procesul de scriere îți vor clarifica gândirea și vor dezvălui mai multe despre abordarea ta. Acest lucru va duce la o altă rundă de scriere scurtă și mai multe discuții pe măsură ce vă ascuți concentrarea și metoda. Lucrul la declarația dvs. de teză nu ar trebui să vă întârzie deloc cercetarea. Atâta timp cât propunerea dvs. vă trimite în direcția corectă pentru citire și colectare de date, puteți merge mai departe cu asta în timp ce încă vă dezvoltați argumentul. De fapt, probabil că veți continua să vă rafinați argumentul principal pe tot parcursul procesului de cercetare și scriere. Este posibil ca declarația dvs. finală de teză să nu fie gata până când nu sunteți aproape de sfârșitul proiectului.

Sfat: Pentru a dezvolta o declarație clară a tezei, va trebui să revizuiți și să vă actualizați paragraful pe măsură ce cercetarea dvs. se dezvoltă. Va trebui să discutați despre asta cu consilierul dvs. Cu revizuire, discuție și cercetare, perspectiva ta inițială se poate maturiza în argumentul tezei tale.

Acesta este unul dintre motivele pentru care probabil vei scrie ultima dată introducerea și concluzia lucrării tale. Introducerea este locul în care vă veți exprima inițial argumentul. Concluzia este locul în care veți reveni pentru a o evalua, pe baza cercetării prezentate în secțiunile din mijloc ale lucrării.

Declarațiile tezei prezentate aici sunt foarte diferite în ceea ce privește subiectul lor. Cu toate acestea, toate sunt concise, puternice și originale. Cu toate acestea, așa cum sunt, ele sunt puțin mai mult decât afirmații. Autorii își petrec majoritatea cărților dezvoltând aceste argumente, susținându-le, apărându-le împotriva obiecțiilor probabile și arătându-le implicațiile complete. În acest proces, ei construiesc cărți grozave în jurul unor argumente interesante.

În fiecare caz, declarația tezei arată că proiectul este coerent, că multiplele sale componente sunt legate între ele de un singur scop. Acest scop, afirmat în argument, este punctul central al întregii lucrări.

Este exact ceea ce doriți să realizați în propria declarație de teză. În primele câteva luni de cercetare a tezei, vei urmări. Pe măsură ce avansați cu cercetarea și scrisul, vă veți ajusta obiectivele. Revizuirea declarației de teză nu este o concesie. Este învățare. În cele din urmă, veți trage concluzii și veți încerca să arătați cum argumenta dvs. iese în ochi.

Sfat: Nu vă faceți griji dacă argumentele dvs. se schimbă în timpul proiectului de cercetare.

Asta e invatare!

revizuirea tezei dumneavoastră

Este obișnuit să se revizuiască argumentul unei teze pe măsură ce cercetarea merge mai departe. Astfel de revizuiri sunt îmbunătățiri binevenite. Ele nu induc în eroare cititorul decât dacă spuneți (în mod greșit) că ați testat o propoziție atunci când ați dat seama de ea după aceea, pe baza dovezilor dezvăluite când ați testat o propoziție diferită.

Cercetarea 101 spune că nu puteți folosi aceleași dovezi pentru a genera o propoziție și a o testa. Asta este circular. Dar este perfect cușer să te uiți la dovezile tale și să-ți revizuiești propunerea sau să generezi una nouă. Propunerea revizuită, explicați dumneavoastră, se potrivește cu dovezile existente, dar încă trebuie testată pe alte dovezi – poate un alt caz sau o altă bază de date. Asta înseamnă și învățare.